hits

All about me

Vel, im back in business. Haha, det kom jo egentlig ikke som et sjokk. Jeg elsker å skrive, dele og å kunne gå tilbake i innlegg. Jeg angrer hver eneste gang jeg sletter bloggen, fordi jeg legger ut så mange bilder som jeg kanskje glemmer å lagre på pcen. Denne gang skal jeg klare meg med å bare skrive, uten å spamme ned facebook tenker jeg. 

 

For dere som ikke kjenner meg så heter jeg Ida Marie. Jeg blir 25 år om bare noen få dager faktisk! Halvveis til femti. Wow, scary! Jeg har en datter som blir 3 år den 2 januar. Jeg er så stolt over den jenta der at jeg snart sprekker. I 2.5 år har jeg vert alenemamma. Men nå har jeg funnet meg den beste kjæresten jeg kunne drømt om. Jeg har funnet en jeg kan være meg selv 100% med, en jeg har det gøy med og en som jeg ikke rekker å kjede meg sammen med. Jeg vil si at tilsammen er vi et dream team. Jeg har det enkelt og greit helt sykt bra fortiden og livet? Jo det bare smiler. 

 

Jeg er fortiden ikke i arbeid. Jeg skulle begynne i ny jobb i Juni. Jeg hadde gledet meg veldig til dette. Endte opp på sykehuset med veldige smerter i magen og foten. Ble sendt hjem og fortalt det bare var nyrestein og en liten strekk i foten. Etter to dager hadde jeg en dårlig magefølelse da jeg såvidt klarte å gå på foten min, og det føltes ut som den skulle sprekke. Så jeg kom meg til legevakten om kvelden. De fant da ut at det var blodpropp. Jeg ble innlagt på sykehuset, hadde operasjoner, ble bindet fast i sengen, fikk ikke lov til å skifte stilling selv, ble dopet ned på morfin og kom meg gjennom det. 2 uker siden ble jeg friskmeldt. Jeg har prøvd meg litt i arbeid inni mellom der, men foten min hovnet slik opp at det ikke fungerte. Nå er jeg 100% frisk, og jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer for meg. Noe positivt håper jeg. Jeg føler at livet endelig er på vei oppover. Og mye av det har med at jeg fant kjæresten min Helge og for at jeg ble friskmeldt og kan leve normalt igjen. Satser på mange friske år fremover. 

 

 

Det var litt om meg. Om dere ønsker å følge meg på bloggen er det jo bare å klikke på følger knappen, så vil dere nok få bli bedre kjent med meg. Nå må jeg nesten legge meg. Imorgen står lekeland for tur. Det gleder jeg og Isa Mathea oss veldig til <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}