hits

A little party never kill nobody

God morgen! Sa liksom at jeg skulle legge ut bilde av outfiten jeg hadde på meg når jeg var ute i går. Lettere sakt enn gjort å ta outfit bilder av seg selv nå når det er blitt mørkt ute, og ingen dagslys på det store speilet mitt. Valgte iallefall å gå for en sort kjole som jeg er veldig glad i egentlig. Den er jo litt kjedlig så piffet den opp med noen superfine øredobber. Bestemte meg også for å gå for en mer heavy sminkelook enn hva jeg pleier. Jeg kan jo nesten ikke huske sist jeg tok på meg øyeskygge. Før brukte jeg jo øyeskygge heeele tiden! Leppestift også! Så igår ble det en sotet gull øyen-look med en litt mer nude lipstick fra anastasia. Gøy å føle seg litt vel når man går ut. Normalt ser jo kjæresten meg bare i pysjamas! haha! Sooomregel alltid med sminke på da, men skjer her og der at jeg er helt uten sminke.

 

Kvelden igår var faktisk kjempe kjekk. Vi var 5 jenter. Spiste dritgod kyllingsuppe, drakk alkohol, spilte speak out og pratet. Veldig vellykket bursdagskveld. Var vel hjemme i halv 2 tiden. :-)

 

 

Nå skal jeg ta og vaske å rydde litt før snuppa mi kommer hjem igjen! Er jo søndagsåpent på butikkene idag, så tenker jeg må en tur til apoteket iallefall å handle litt mat. :-) Ha en superfin dag alle sammen. x

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}