hits

En til deg og fem til meg

Haha jeg tror de fleste kjenner seg igjen med at når de skal på julegaveshopping blir det en julegave og så fem ting til deg selv. Det blir liksom så fort sånn. Jeg har fått flere snaps med venner som skal på juleshopping å kommer hjem med ting kun til seg selv. Jeg har alltid vert der selv. Jeg pleier til og med å kjøpe julegave til meg fra Isa Mathea! Men i år har jeg faktisk ikke gjort det, da økonomien ikke strekker til! haha! Men det må da være lov å unne seg litt i alt julekaoset tenker jeg?? :-)

 

Jeg skal på julegave shopping med kjæresten min nå. Jeg selv har vert ferdig med julegavene kjempe lenge. Eller.. jeg har en igjen, men skal bare kjøpe et gavekort, så siden jeg vet hva jeg skal kjøpe ser jeg på det som å være ferdig. Jeg ELSKER å handle julegaver. Jeg elsker å gi gaver og å få SELVFØLGELIG! haha! Jeg er faktisk som en liten drittunge på juleaften. Helt siden jeg var liten har jeg fått spenningsfeber på julaften! Stakkars mamma som ALLTID hadde febersyk jente på julaften. Jeg var jo den som fikk feber hver gang jeg skulle sove borte hos noen osv.. gledet meg syk! haha er det mulig?. Så jeg må jo innrømme det at jeg gleder meg syyyykt til juleaften.. både til mat, familiekos og til pakker. Syns det er ganske kjedelig at jeg ikke får være med kjæresten en eneste dag i julen da, ikke engang på bursdagen min! buuu.. Men jeg overlever vel det også:-)

 

 

Jeg er den som åpner alle julegavene som folk kommer med til Isa Mathea også å pakker de inn igjen! HAHA. Da er det gale! Så kjæresten han vet det at julegaven til meg fra han kan ikke komme inn hit i hus, fordi da lussker jeg kjapt! haha! Klarer så absolutt ikke å styre meg selv, å heller ikke å bli voksen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}