hits

Plutselig var vi ikke så klar for juleaften alikevel..

 

Mammahjertet mitt gjør så vondt nå. Har akkuratt kommet hjem fra legevakten ijen og lille var kjempe betent i halsen med høy feber og høy crp. Hun fikk med seg en kjempe stor flaske med pencilin som hun skal ta 5 ml av 4 ganger til dagen. Såklart ble det en sterk pencilin som er uten jorbær smak som hun har pleid å få før når hun har vert syk, så nå blir det nok en kamp 4 ganger til dagen for og få det i henne. Hun er skikkelig syk stakkars. Så jeg gleder meg skikkelig til hun er på bedringens vei så jeg får i henne mat og drikke. Og jeg håper VIRKELIG at hun er god til imorgen kveld. Vi skulle egentlig sove hos søsteren min imorgen så vi kunne vokne opp sammen på juleaften med god frokost og morgen gave. Vi skal uansett dit imorgen tidlig, men holder oss hjemme inatt da jeg ser for meg en natt uten søvn. Har ikke vert mye søvn natten som var nå iallefall.

 

Vi fikk med et klistermerke belønningssystem som jeg krysser fingrene for at skal fyngere. Hver gang hun tar en dose medisin får hun velge seg et klistermerke som hun skal klistre på den lappen. Det første hun valgte var sommerfugl. :-)

 

Nå skal jeg gjøre litt juleforberedelser som å krølle extensionet, dysje, spraye meg med selvbruning og finne frem julekjolene.

Ha en superfin lille juleaften folkens. x

3 kommentarer

livetmitt93

23.12.2017 kl.13:10

huff stakkars :/ håper ho blir bedre til i morgen<3

immunthe

23.12.2017 kl.13:13

livetmitt93: Ja, det håper virkelig jeg også :-( God jul <3

livetmitt93

23.12.2017 kl.13:14

god jul<3

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}