hits

Noe du ikke visste om meg..?

  Jeg er en sykt følsom person. Det er lite som skal til for å få meg glad, men også lite som skal til for at jeg blir trist. Jeg tar ting veldig fort til meg. Jeg griner av romantiske filmer. Den tristeste filmen jeg vet om er en som heter "Hachiko". Om dere ikke har sett den MÅ dere se den. Den er basert på en sann historie også.

 

  Jeg er en ganske sjenert person når jeg er i store grupper. De som kjenner meg kan nok ha vanskelig for å tro det, men det er helt sant. Med mine nermeste er jeg en energibombe. Kjæresten min ler av meg til tider.. når han kommer hjem fra jobb går jo munnen min i ett sett.. Men altså jeg har jo trossalt vært ne hel dag alene haha!

 

  Jeg er sinnsykt mørkredd. Om nettene kan jeg vokne av at jeg hører en lyd utenfor. Da vekker jeg kjæresten min med engang for å fortelle at det er noen utenfor. Han sier somregel bare at jeg skal legge meg igjen! haha! Så jeg ender med å legge meg heeelt oppi han fordi jeg feler sånn.

 

  Jeg får ikke til å sove uten å gnikke høyrehånd og venstrefot i dynen en god stund. Det er liksom nesten som en kos for meg! haha!

 

  Jeg er elendig på kjøkkenet. Liker å kalle meg selv for en meksikansk husmor da det somegel går i taco. Taco, tacopizza, tacopai osv. Tror vi spiser kjøttdeig hver dag nesten..

 

Jeg har konsentrasjonsvansker. Det tror jeg kjæresten min virkelig kan skrive under på. Vi ser en episode av en serie så klarer jeg såvidt å følge med videre.. kan sitte å kjikke på tven uten å få med meg noen ting. Slitsomt egentlig.

 

  Jeg er egentlig en sykt rotete person. De som besøker meg kan tro jeg alltid har det fint og ryddig. Det er fordi fasaden alltid er ryddig og fin.. men om du kjikker inn i skap, skuffer osv er det helt sykt elendig system. Men det rareste er jo at jeg ca alltid vet hvor jeg har ting. Her en dag spørte kjæresten min: Ida har du sett tapen? så svarte jeg: Ja den ligger bak den puten som ligger i gyngestolen i stuen. Haha! Så jeg har liksom bare gjemt den der da...

 

  Jeg er glad i å synge, og når jeg setter meg ned alene å går inn for det er jeg faktisk flink også! haha!

 

Én kommentar

livetmitt93

23.12.2017 kl.19:24

kjekt og bli kjent :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}