hits

Short hair, dont care

Idag har vi hatt den kosligste morgenen på lenge. Vi har kost oss med nye leker, nye møbler og sett på julefilm. Vi låg i pysjamas helt til klokken 2. Litt før 3 fikk vi koselig besøk av naboen en liten stund før vi gikk videre i familie selskap til søsteren min. Ribbe middag! NAM! Nå er jeg så mett at jeg føler jeg snart skal sprekke! haha! Godt det skal litt lettere middag til imorgen at vi får litt pause.. 

 

Idag fant jeg ikke hårbørsten min så jeg fikk ikke gredd håret og heller ikke hair extensionet. Derfor måtte jeg gå med mitt naturlige hår idag. SKIKKELIG uvandt for det er veldig veldig veldig sjeldent jeg gjør det. Forrige gang jeg gjorde det var fjor desember TROR jeg. Usikker. Nå begynner det faktisk å få litt lengde, så er vel bare 1 års tid før jeg slipper extensions tenker jeg. Håret mitt er heldigvis veldig tykkt.

 

Sjekk rotet i bakgrunn da! Det er ikke alltid like lett å finne ut hva man skal ha på seg i juletiden hehe..


Kvelden idag har jeg hatt besøk av en god venninde. Vi har sett på mamma mia, snakket og hatt oss hver vår enhet med alkohol! Kjempe koselig. :-) Nå står litt rydding på tur. x

2 kommentarer

livetmitt93

25.12.2017 kl.23:11

det kler du :)

immunthe

27.12.2017 kl.23:04

livetmitt93: tusen takk du :-)) !

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}