hits

Når familien ikke har høye forventninger til meg..

 

Haha, jeg må faktisk le litt! Når det kommer til juleselskaper og andre feiringer er det liksom alltid mamma eller søsteren min som steller istand med god mat osv. Aldri meg eller broren min. Jeg har jo ikke gjort det pga jeg er ikke særlig flink til å lage middager, og iallefall ikke til så mange. Jeg har ikke sitte plasser til alle rundt et bord engang. Vi er jo godt over 10 stykker. Men imorgen har jeg faktisk invitert på middag. Jeg har invitert på en supper som jeg ALDRI har laget før. Jeg har liksom alltid holdt meg til Toro suppene jeg! haha! Så jeg er veldig spent på hvordan det går og om det blir vellykket.

 

Jeg har bursdag om 3 dager og datteren min har bursdag 2 januar, men da er hun hos pappaen sin, så vi skal feire bursdagen våres sammen med familien imorgen. Åpne bursdagsgave osv. Koselig da:-)  Det fine med at jeg ikke aner hvordag det går med middagen idag er at familien bare lo og sa at de har ikke store forventningene til meg! Så da får jeg egentlig bare brette opp genseren og prøve så godt jeg kan å imponere! haha! 

 

3 kommentarer

Laine

25.12.2017 kl.22:59

Hvis du liker supper og tenker å servere det kan jeg anbefale en kryddesuppe fra Tine. Du finner oppskriften på tine.no. Søk etter kryddesuppe. Kjempe god og kjempe lett å lage:-) lykke til:-)

immunthe

25.12.2017 kl.23:00

Laine: Skal lage en kyllingssuppe:-) er det jeg har handlet inn til nå :) men takk for tips, skal sjekke ut! Ha en fin jul videre:-)

livetmitt93

25.12.2017 kl.23:11

så fint dekket bord:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}