hits

Delt ansvar på barnet i juletidene..

Jeg er jo ikke sammen med barnefar, noe som gjør at vi må dele på å ha Isa Mathea på jul og nyttår. Jeg syns det er helt FORFERDELIG å tenke på at neste julaften er jeg uten henne. Det er sånn at jeg nesten har lysst til å sette meg ned å gråte, så mye gruer jeg meg. Det blir liksom alle andre, uten om henne. I år hadde jeg henne på juleaften, så da har jeg henne ikke på nyttår. Nyttår er ikke like spennende nå når hun er så liten egentlig. Jeg hadde ikke holdt henne våken til rakettene liksom, hadde heller sendt opp noen rett før leggetid så hun fikk se. Jeg syns egentlig ikke rakettene er så stas lenger etter at de tok bort pinne raketter. Det var jo pinnerakettene som var fiiine, ikke de kjedlige batteriene som vi har nå. Meeeen, safety first. Gleder meg til hun blir litt større å ha henne på nyttår da, da blir det nok litt mer stas enn nå vil jeg  tro. 

 

Jeg har henne heller ikke på bursdagen hennes i år, noe jeg også syns er ganske så trist. Jeg får liksom ikke vekket henne med sang og kake på sengen. Det får pappaen hennes æren av å gjøre i år. Heldiggris! Men så var jeg den heldige som fikk ha henne på jul i år da siden det traff på min helg. <3 Julen er helt annerledes når du har ditt eget barn. Når de går hele dagen og er super spent på at nissen skal komme og få pakker. Hihi! Jeg elsker virkelig juletiden. Den er bare så veldig koselig.

 

 

Men å ha delt ansvar for ungen din er absolutt ikke kult. Det er herlig å få annen hver helg fri, fordi når du er alene med en unge alltid er det godt å få litt egen tid. Tid til å gjøre andre ting enn mamma-ting. Selv om det hadde absolutt ikke gjort meg noe om jeg alltid måtte hatt henne. Hun er jo min egen lille bestevenn og livet hadde ikke vert det samme uten henne. Men hun har rett på å være med pappaen sin også, og da er det herlig for meg at jeg sender henne til han med god samvittighet fordi jeg vet hun trives der også og at de er like glad i henne som det jeg er. For meg er hun jo hele verden, og det beste som har skjedd meg. Virkelig. <3

 

Et  godt sammerbeid med barnefar og bonusmamma gjør at ting blir enklere og gjør at jeg blir tryggere. I sommer blir det jo at hun er borte fra meg i TO uker i strekk for å reise på sommerferie til pappaen sin, egentlig er samværasvtale at det er 3 uker i strekk, men tror vi ble enige om 2 uker siden det er så lenge for henne å plutselig være borte fra der hun er vandt til å være. Så heller ta den 3 uken litt etterpå. Jeg og kjæresten skal heldigvis de syden i den tiden, tror det er bra for da går jeg liksom ikke rundt å tenker på å at jeg vil ha henne hjem hele tiden. :-) 

 

Noen dager er verre enn andre å være uten henne, og noen dager er det sånn at jeg blir lettet for å få meg litt barnefri.

6 kommentarer

livetmitt93

27.12.2017 kl.18:58

<3

Geir Ståle Skjerve

27.12.2017 kl.20:22

Hei,

Jeg synes det er flott, og voksent at du setter ditt barn forann dine følelser.

Det er med en slik tankegang du gir barnet ditt et mest mulig bekymringsfritt liv,

det vil alltid være glad i, og lojal mot sine foreldre.

Setter man barnet i konflikt blir barnet strekt mellom foreldrene,

og vil med en gang bli usikker og vil fort få det vondt.

I mitt innlegg på min blogg i dag skriver jeg om akkurat dette med at veldig mange ikke sender barnet til den andre forelderen, og hvor vondt dette er for barnet, og selvfølgelig også for forelderen(som regel en far da mor ofte har daglig omsorg.

Tilfeldighetene førte meg innom bloggen din, og det var jo en glad-sak å se to foreldre som tar det ansvar en forelder skal!

Lykke til med samarbeidet, og ha ei god framtid med et lykkelig barn <3

Mvh Geir Ståle Skjerve

immunthe

27.12.2017 kl.20:35

Geir Ståle Skjerve: Hei! Kjempe flott innlegg du har skreve på bloggen din! Å de stemme så de du skrive!! Eg har sjøl vert ein av de så har nekta far samvær , men med VELDIG gyldig grunn. Det va rusmidler i bildet, men eg sto på for at det sko ordna seg, for at jentå mi sko få ha kontakt me begge foreldrnee sine, å d e eg gla for. Eg e så glad for ateg gav det ein kjangs til! Nå e han selvfølgelig rusfri å har vært det i 2 år ish! så det e kjempe flott!! Folk og ting kan forandre seg, aldri stopp med å tilgi å prøv nye kjangser når de gjelde no sånn så detta!!

Ha en fin jul videre og et fantastisk nyttår!

Geir Ståle Skjerve

27.12.2017 kl.20:50

Takk, og koslig du tok deg tid til å besøke bloggen:)

Selvfølgelig skal ikke et barn leve i rus,

og det tror jeg ikke far heller egentlg hadde sett for seg,

så i en slik stuasjon må det være en tilsynsordning, evt foreldrene hans, evt evt,

at han nå har lagt dette bak seg er fntastisk, og han skal selvfølgelig da ha jenta på samvær :)

Ha en fin jul og et godt nytt år:)

Trude

27.12.2017 kl.22:57

Hei:) hvorfor legger du ikke ut bilder av deg og din mann?

immunthe

27.12.2017 kl.23:03

Trude: Hei:-) Har ingen bilder av meg og kjæresten da han HATER å bli tatt bilder av hehe:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}