hits

Mine nyttårsforsetter

Vel, snart er 2017 over allerede! Hvor i alle dager blir tiden av egentlig?! Den går så SYKT fort. Imorgen blir jeg halveis til 50 å noen få dager etterpå blir den LILLE jenta mi hele TRE år. W h a t. Det har vert litt av et opp og ner år, men heldigvis avsluttet det sinnsykt bra! Jeg fant verdens fineste og godeste kjæreste, på lørdag skal jeg feire bursdagen min med goe venner og ikke minst avslutte 2017 sammen med venner og en god fest! Gledings! Håper 2018 vil bli et bra år. Nå tenkte jeg å komme med mine nyttårsforsetter.

 

<3 Jeg skal begynne å spise frokost for å sette forbrenningen igang. Normalt spiser jeg og kjæresten bare ET måltid. Eller han spiser vel på jobb også, men i helger blir det bare 1 måltid på han også. Det er jo nøkkelen til å bli tjukk. Så frokost fra nå av. 

 

<3 Jeg skal bli flinkere til å være sammen med vennene mine. Nå har jeg lett for å kun være sammen med kjæresten min.

 

<3 Jeg skal bli flinkere til å være ute med Isa Mathea. Jeg er ikke særlig flink til det siden når hun kommer hjem fra barnehagen er hun så sliten at hun ikke har så lysst. Men nå skal jeg motoivere henne til å være med ute i frisk luft, spesielt i helgene. Vi har lett for å bare bytte stue, ikke gå ut for å leke.

 

<3 Spise godteri kun på lødager.

 

<3 Handle for hele uken. Unngå slike små turer på butikken hele tiden.

 

Ja.. det var de nyttårsforsettene. Det er liksom ikke vits å lage noen som er urealistiske. Ca hvert år har jeg hatt sånn " ta av 15 kg til sommeren", haha! Det har jeg gidd opp.. endelig! Det finnes ikke håp liksom! 

 

 

 

Én kommentar

livetmitt93

28.12.2017 kl.12:13

lykke til og fine forsetter:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}