hits

Helt splitterpine loco..

Jada, en av gårkveldens mange outfiter. Lovde jo jeg skulle dele med dere. Men etter dette skiftet jeg nok en del ganger. hehe. Jeg ender alltid opp med å skifte tusen ganger, og ender alltid opp med det styggeste ever. Igår hadde jeg på meg en kjole som jeg såg dødsfeit ut i liksom og den var DRITkort. Tror egentlig aldri jeg har brukt den som en kjole, heller en topp. Haha! Typisk meg.

Ja, det ble en virkelig bra feiring igår. Jeg skjønner nå hvorfor ingen var keen på å drikke dagen før nyttår faktisk, for det ødelegger hele feiringen som jeg skulle på idag. Men deilig da, mye kjekke å feire sammen med venninder, no guys invited, og bare kose oss å danse hele kvelden. Vi bestemte oss veldig akutt for å dra på byen alikevel. Det ble nok 3 enheter for mye igår, men av og til skjer det. Men det viktigste er jo aboslutt at vi hadde det sykt gøy. En super vellykket 25 års feiring.

 

Nå skal jeg ligge på sofaen i pysj med dyne og se serie helt til jeg sovner.

 

Gleder meg bare helt vannvittig til å få min kjære hjem imorgen. Jeg har faktisk bare sett han 4-5 timer på 11 dager. Krise. Det har heldigvis gått veldig fort, men nå gleder meg til å få han hjem til meg ijen. Kosemoseoverdose <3  Er så glad for at jeg får gå inn i 2018 med han. Verdens beste kjæreste, som jeg er så glad for å ha funnet.

 

Jeg håper dere får en FANTASTISK nyttårsfeiring, så snakkest vi i 2018! x

Én kommentar

livetmitt93

31.12.2017 kl.16:10

fine bilder:)

koselig virket det som:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}