hits

Denne dagen..

Denne dagen for 3 år siden var litt mer spesiell enn hva dagen idag har vært. Nyttårsaften. Woho! Jeg endte opp med å ta med meg dynen min over til naboen min å gå inn i 2018 med henne. Hun hang opp klær på tørkestativet, jeg lå strekk ut på sofaen. Måtte ut på terrassen for å ta en snap liksom. haha! Ler meg ihel av alle de andre 500 på snappen min som gjorde det samme. Snap av fyrverkeriet liksom! Det er jo bare så spennende. Det er jo det samme om det snør osv! haha alt må på snap. Det var litt morsomt fordi hun jeg var med lukket opp døren og ble sånn "Woww!! Så høyt det er! Kan ikke huske at det alltid har vert sånn, jeg har sikkert ikke vert edru de siste årene på nyttår!", drit morsomt! Men jeg ante heller ikke at det var SÅ høye lyder og at det smalt så godt av rakettene. Facinerende.

 

Men ja, for 3 år siden feiret jeg og min x kjæreste nyttår hos broren min. Jeg var 4 dager over termin dato og sprekk klar for å føde ungen min. Men ingen tegn. Helt til broren min skulle tenne på en rakett, som veltet og skøyt rett mot oss. Alle andre hoppet opp på en høy mur og sprang bak huset.. men jeg? Joda, jeg sto der med ryggen til, høygravid stor hval som ikke hadde kjangs å komme seg opp denne her muren da! Og vet dere hva, jeg overlevde og itillegg satte det gang på riene mine! haha morsomt. Gikk hjem å la meg.. låg i sengen min i nesten 1 døgn før moren min og søsteren min kom til oss kl 22 på kvelden og bare "Du skal på sykehuset NÅ".

 

Opp til sykehuset med meg og dritredd. Jeg var serriøst så REDD. Hva faen har jeg gjort tenkte jeg. Sinnsykt. De sjekket åpningen min og jeg hadde bare 2-3 cm og det hadde jeg jo hatt et par uker, så de sa jeg bare måtte reise hjem i noen dager til. Men de måtte først ha en urin prøve av meg. "PLOOOPP" hørte jeg bare. Joda, slimproppen. Og skal si riene kom. Herregud. Og under 4 timer etterpå var lille nurket ute. VERDENS beste følelse i hele verden. Tenk at den lille vesla jenta mi er snart TRE år gammel allerede. SINNSYKT hvor fort tiden går.

 

Her er hun 2 dager gammel, verdens fineste lille skatt <3

2 kommentarer

livetmitt93

01.01.2018 kl.13:24

søt :)

01.01.2018 kl.15:32

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}