hits

2018 - ut av min egen komfortsone

Jedda, da var vi i 2018 dere. Allerede har snart 1 dag godt forbi. Formen min er fortsatt ikke noe særlig bra. Så det var nok ikke kun hangover som spilte inn igår, det var nok influensaen min. Så jeg går å propper i meg paracett hele tiden for å få ting gjort. jeg måtte jo pakke ut julen idag. Egentlig veldig tomt og trist der hvor juletreet stod nå. Juletreet har jeg jo hatt oppe helt siden siste uken i november haha! Så det eneste jeg har gjort idag er å sovet LENGE, pakket bort all julepynt, ryddet litt og vært hos naboen å spist pølse i brød. Nå venter jeg bare på at kjæresten min skal komme. Jeg gleder meg så sykt at jeg bare sitter her og tripper liksom. Åååå så sykt godt det skal bli å få han hjem igjen etter han har vert borte i 11 dager nå.

 

Men over til overskriften. Nytt år og jeg har bestemt meg for å gå ut av min egen komfortsone når det kommer til KLÆR. Jeg velger jo ALLTID sorte eller hvite klær. De rundt meg må vel sikkert tro jeg er verdens kjedligste. Ser jo sikkert ut som jeg går i det samme hver eneste dag.. jeg gjør ikke det ass, jeg har bare MYE sorte og hvite klær. Så jeg har rett og slett bestemt meg for å prøve å kjøpe litt klær med farger neste gang jeg skal shoppe. Blir ikke mye shopping de neste ukene, men vi får se da. Jeg fikk jo en knall rosa genser av søsteren min til bursdagen min så det blir spennende det da.. fra sort til kjempe rosa! haha!

 

Her ovenfor har dere et bilde av meg som viser godt hvordan jeg normalt kan kle meg når jeg pynter meg. Det er liksom lag på lag med sort her! haha!

 


Og dette bilde ovenfor her.. det ser jo ut som det er noe jeg kan gå i siden jeg sier jeg går i sort eller hvitt. Men greia her er at toppen er stripete. Det blir helt helt helt feil for meg. STRIPER? Dere som kjenner meg vet jo at jeg prøver meg på lyse striper i håret titt og ofte , men det blir også helt feil haha! Så det outfitet er et eksempel på hvordan jeg skal PRØVE å gå kledd med i 2018, men også med mye mye mye mer farger. Rosa.. grønn.. blå.. lilla.. you name it, I wear it! hehe..

 

Håper dere får en superfin kveld folkens, x

 

 

2 kommentarer

livetmitt93

01.01.2018 kl.19:17

fine antrekk :)

Charlotte

02.01.2018 kl.20:50

kjempefin antrekk :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}