hits

Det fineste og kjæreste jeg har i livet

Velger å poste dette innlegget nøyaktig på det tidspunktet verdens fineste lille prinsesse ble født for 3 år siden. 2 januar 2015 kl 0435. Jeg ble mamma for første gang. Spente på hva denne lille jenta skulle gi oss i livet. Jeg lærte raskt at hun ble det beste som noen gang kunne ha hendt meg og min aller beste venn. At den lille jenta der kan ha så mye kjærlighet å gi. Hun har fått meg til å smile av lykke, hun har fått meg til å sprekke av stolthet, hun har fått meg til å gråte av frustrasjon, hun har fått meg til å innse hva meningen med livet virkelig er, og det er hun! Hun gjør livet mitt komplett. Jeg ville aldri vert foruten henne. 

 

Jeg har lært henne å krype, sitte, gå, hva som er rett og galt, spise, rydde, leke.. jeg, helt alene. De 2.5 første leve årene hennes var jeg helt alene med henne. Kun jeg og hun. Det har gjort at vi har fått et ekstra spesielt bånd sammen. Nå de siste 6 mnd har hun begynt å være annen hver helg hos pappaen sin også. Det har følgt med mange utfordringer, men mest har det gått veldig fint.

 

 

Isa Mathea er som regel alltid blid og glad. Gledesspreder. Når jeg går på et senter får hun alltid mennesker som ikke kjenner henne til å le og smile. Fordi hun alltid gjør noe skjønt eller morsomt. Hun har alltid så sinnsykt dårlig tid, så hun løper hele tiden. De sjeldne gangene jeg ser henne GÅ er når vi skal gå til barnehagen fordi hun nekter å sykle eller ha vogn, og det pøsregner. Da går hun selvfølgelig! haha. Hun har oppgjennom de tre årene her vert helt SINNSYKT ramp! Venner av meg som har barn sier alltid sånn "Men Isa Mathea hun er så ramp, så hun er som å ha 3 barn", og jeg kan vel si meg enig. Om jeg har snudd ryggen til i noen sekunder eller bare gått i gangen for å henge opp klær har hun feks hentet mjøl og tømt over hele stuen, isofaen osv, tømt sjokolademelk på gulvteppet som ikke går an å vaskes, maling i sofaen, malt veggen rosa har hun også, gått i søppelet å rusket etter noe mat, vært i sminken min. Altså det er helt SYKT hvor kjapp hun er. Heldigviiiis for meg har dette roet seg helt sykt nå, sjeldent hun gjør sånn nå.

 

En ting er sikkert, og det er at hun er en liten jente med ben i nesen som vet hva hun vil og vet vel også hva hun skal gjøre for å få det akkuratt som hun vil! Hehe! Likevel er jeg den stolteste i verden og gleder meg til å se  henne vokse mer opp å utvikle seg <3

 

Hipp hipp hurra for Isa Mathea som fyller 3 år idag! Gratulerer så mye med dagen !!

 

 


 


 

2 kommentarer

Nina

02.01.2018 kl.14:36

<3

Charlotte

02.01.2018 kl.20:42

Gratulerer med dagen til Isa :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}