hits

Super mom

 

Hoh! For en travel dag. Hodet det eksplodere snart faktisk. Har hatt sinnsykt vondt i hodet helt siden lørdag nå, og det gir seg ikke for alt i verden. Drit lei! Nå har jeg bakt, pyntet og styrt på ikveld. Svimmel av å blåse ballonger haha! Kjæresten gikk nettopp fra oss for å gå på samværshelg så jeg og Isa Mathea vi skal se en film sammen før hun skal legge seg. Når hun har lagt seg må jeg rydde å vaske litt før jeg får fult hus med 14 stykker imorgen. Det blir kjempekos med pølse i brød og kaker. Yummi! hehe. Prinsessa mi bli jo trossalt 3 år for 3 dager siden, det må feires selvfølgelig med vennene hennes. Kommer en ny som hun ikke er vandt til også, og det er datteren til kjæresten min. Det blir gøy! Jo flere jo bedre?:-)

 

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gidder å styre på med å vaske så mye, da leiligheten kommer helt sikkert ikke til å se ut etter selskapet uansett! haha.. jaja! Er ingen tvil om at det er peppagris det går i her iallefall! Så koselig! Peeeeppa pig!

3 kommentarer

livetmitt93

05.01.2018 kl.17:42

så fint pyntet <3

05.01.2018 kl.17:45

Så fint det ble:-) jeg kjenner meg sååå godt igjen i det å vaske før besøk, så må du vaske igjen etter, haha. Jeg lærer aldri

Charlotte

05.01.2018 kl.19:37

Så kjempefint pyntet :D

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}