hits

Shit, han begynner å bli husvarm....

Som dere som kjenner meg vet er jeg sykt opptatt av interiør. Jeg brenner SKIKKELIG for det. Men nå dere.. nå har vi en liten konflikt her i hus! Det merkes at kjæresten begynner å bli skikkelig husvarm her! Han bor jo her hos oss, så han skal jo ha rettigheter han også. MEN WHAT! Jeg har vert alene i 2.5 år før jeg møtte han liksom, og før det har jeg alltid vert den som har bestemt. Men nå dere, nå vil han ha en skrivepult med monitorer og stor skjerm osv inn på soverommet mitt.

 

Igår prøvde jeg mitt beste for å få det til å fyngere da.. så jeg flyttet klesskapene frem fra veggen å laget en liten grotte bak der til han. HAHA jeg ler faktisk høyt av meg selv nå fordi det høres jo helt patetisk ut. Uheldigvis var det ikke nok plass for han, så jeg må nok bare finne en annen løsning. Haha! Jeg tror jeg prøvde flere forskjellige ting,men ble liksom ikke tilfreds med noe. ALT jeg prøvde ødela interiøret på soverommet mitt og innebar at jeg kun kunne ha 1 nattbord og måtte ha sengen inntil en vegg. Det er jo krise! haha!

 

Men imorgen skal vi til IKEA å han skal jo handle ditt og datt med seg hjem som han har planer om å sette opp her i leiligheten da ... hjelp! Gi meg styrke! :') Men litt kosesnakk så blir vi sikkert enig om noe.. jeg har jo sakt at om han skal ha skrivepult må den være hvit og ha en fin stol til isåfall... og holde det ryddig på skrivepulten! Å ha en hvit fin pult og  å holde det ryddig var han enig i da ,men han har en stor sort skikkelig gaming stol visst nok som han skal bruke. Altså, nakkehårene mine står av bare tanken. Neida. Joda. neida. Kanskje. Vi får se hva som skjer..... Jeg er vel den som må gi meg tenker jeg!

 

Bare se for dere at jeg har dradd fram de klesskapene der da, for å lage en grotte til han! HAHA ... #No1Girlfriend.

 

(Blogginnlegget var hans idè. Bare sånn at ingen tror jeg skriver det for å være frekk!)

4 kommentarer

Charlotte A Egeberg

11.01.2018 kl.19:31

hehe :)

livetmitt93

11.01.2018 kl.20:03

kan se det for mæ ja :P greit han får litt ting og da :)

Oldiegoldie

12.01.2018 kl.12:22

Du kan jo kreve at han sitter i hvit dress og gamer, så står han i stil til interiøret.

:)

Eller bak et skjermbrett så du ikke ser'n.

Jeg husker en vitsetegning for mange år siden. Da alt med data var nytt, tok plass, skjermene var ikke flate, osv. Det så ikke særlig pent ut. Så var det mannen som hadde kone som likte masse pynt og fjas. På tegningen satt han foran dataskjermen med nedovermunn og trist ansikt. Kona hadde satt på gardiner med sløyfe på skjermen....

Nei, skal du beholde kjæresten, må du nok trene på å tåle litt uorden i interiøret. Tenk på hva folk med barn må orke. :D

immunthe

12.01.2018 kl.12:52

Oldiegoldie: hahaha:)) har barn som e godt opplert t å rydde ettwr seg når hu e ferdig å leke! Men eg må nok bare svelge en kamel å finne meg i litt...;)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}