hits

Jeg skal slutte med min største avhengighet

Egentlig vil jeg bare legge meg ned å sutre over at jeg må slutte med min aller største avhengighet. Jeg har jo ikke jobb så må begynne å spare mer penger for å få ting til å gå rundt. Jeg begynner snart å jobbe i barnehagen igjen, men med det første er det via NAV, noe som gjør at det er dødsdårlig betalt. Jeg håper at de vil bruke meg som fast vikar etterhvert så jeg kan få en normal lønn.

Men ja, min største avhengighet er vippe extensions. Nå skal jeg fylle 1-2 ganger til så skal jeg slutte helt. Jeg kommer nok til å bruke falske vipper fra felinelashes istedenfor, da de ønsker å sponse meg og har veldig gode vipper. Det blir nok veldig trist , da vippe extensions er noe jeg virkelig IKKE har lysst til å slutte med. Men må man så må man. Når jeg er på topp igjen økonomisk er det ingen tvil om at jeg kommer til å hoppe rett i stolen for å ta vipper igjen! Bare den følelsen av å stå opp med freshe vipper hver dag.. den kommer jeg til å savne mest...

Nå skal jeg og kjæresten til IKEA! Wiiii gleder meg! Hadde egentlig pyntet meg... men 4 timer i bil og 3 timer på IKEA = treningstøy på! Haha! jo mer behagelig jo bedre. Vi skal også levere Isa Mathea fra oss først. Faren hennes bor jo i Sandnes, så da skal hun være hos han og bonusmammaen sin til mandag! Jeg og kjæresten skal kose oss med frihelg sammen! Glediiings! <3 Jeg tipper dagen idag forsvinner i IKEA, imorgen blir det vel å skru opp litt mens jeg vasker og rydder leiligheten så chill med film eller noe på kvelden. Søndagen tror jeg kanskje vi skal til bømlo til foreldrene til Helge en tur:-)

4 kommentarer

livetmitt93

12.01.2018 kl.16:49

kos dere på ikea :) lykke til med det <3

immunthe

12.01.2018 kl.17:09

livetmitt93: takk :)) god helg <3

Charlotte A Egeberg

12.01.2018 kl.17:50

Så koselig :)

lykke til med det :) <3

immunthe

12.01.2018 kl.19:23

Charlotte A Egeberg: takk god helg <3

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

h2 {font-size:250%}